Cei 11 candidaţi la Consiliul Local Municipal înscrişi pe listele AUR Buzău şi-au retras, miercuri, la prânz, candidaturile în semn de protest faţa de imixtiunile conducerii AUR în activitatea organizaţiei din Buzău, aceştia fiind cei rămaşi după ce, marţi noapte, s-au mai retras 18 candidaţi de pe listă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 11 consilieri însoţiţi de preşedintele organizaţiei municipale au ajuns la sediul Biroului Electoral Municipal Buzău unde au completat declaraţii privind retragerea candidaturilor. Ei au declarat ca liderii de la centru nu pun deloc preţ pe meritocraţie şi le recomanda celor care ar vrea să se înscrie în AUR să se mai gândească şi să renunţe la a face acest pas.

“Îndemn pe toţi cei care ar avea de gând să se înscrie în acest partis să se mai găndească pentru. Să nu ne amăgim ca AUR, cel putin de la centru promovează meritocraţia pentru că aşa ceva nu există. Am luat decizia, alături de roţi colegii noştri să ne retragem de le liste în semn de protest faţa de politica promovată de la centru”, a spus Dorian Brătulescu. fost candidat pe listele AUR.

De asemenea, foştii candidaţi ai AUR au promis că vor reveni în zilele ce urmează cu noi dezvăluiri explozive despre situaţia din organizaţie

Candidatul AUR la Primăria Buzău, Elena Năstăsoiu, a anunţat, în noaptea de marţi spre miercuri, că s-a retras din cursa electorală, acuzând ”fapte reprobabile şi care pun multe semne de întrebare”. Alături de ea, şi-au retras candidaturile 18 dintre cei 29 de candidaţi pentru Consiliul Local Buzău.

AUR Buzău a reacţionat miercuri după retragerea neaşteptată a candidatului său Elena Năstăsoiu din cursa pentru Primăria municipiului Buzău şi de pe lista pentru alegerile europarlamentare. Printr-un comunicat de presă remis de organizaţia judeţeană a AUR Buzău miercuri dimineaţă, reprezentanţii AUR o numesc pe cea alături de care au defilat vreme de mai bine de un an cu fiecare ocazie “iepuraş” plantat de coaliţia PSD-PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.