Doi poliţişti de frontieră au fost atacaţi cu cuţitul de traficanţii de migranţi, într-o parcare de TIR-uri pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara, judeţul Timiş. Pentru a-i prinde pe atacatori, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă, însă agresorii au reuşit să fugă. După câteva ore de căutări ei au fost prinşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI A fost prins bărbatul care a atacat doi poliţişti de frontieră din Timiş / Acesta este cetăţean din Afganstan şi are drept de şedere în România
CITEȘTE ȘI Timiş: A fost prins un bărbat care făcea parte din grupul de călăuze pentru migranţi, implicat în rănirea a doi poliţişti de frontieră / Agenţii au fost externaţi din spital

 

În noaptea de marţi spre miercuri, doi poliţişti de frontieră care se aflau în misiune au fost răniţi de traficanţii de migranţi. Cei doi agenţi se aflau în apropierea unei parcări de TIR-uri de pe autostrada A1 Timişoara-Arad, în apropiere de localitatea Orţişoara din judeţul Timiş, când au observat 8 migranţi şi 3 călăuze care încercau să urce într-un autocamion.
 
Poliţiştii de frontieră i-au somat pe migranţi şi pe călăuze să se oprească şi au încercat să îi reţină, însă unul dintre traficanţi a început să îi atace pe agenţi cu cuţitul. Unul dintre poliţişti a fost rănit în umăr, iar cel de-al doilea are patru lovituri de cuţit în gambă, în pulpă, în zona fesieră şi la nivelul unui genunchi.
 
Pentru a-l opri pe agresor, poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă în plan vertical. Ei au reuşit să îi captureze pe cei 8 migranţi şi pe una dintre cele trei călăuze. Cei doi atacatori au reuşit să fugă şi acum sunt căutaţi.
 
Poliţişti de frontieră răniţi au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale şi potrivit medicilor sunt în afara oricărui pericol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.