Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO), Thomas Bach, a apreciat că Tokyo este "oraşul gazdă cel mai bine pregătit din toate timpurile" pentru Jocurile Olimpice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a făcut această declaraţie cu ocazia deschiderii satului olimpic, cu 10 zile înainte de deschiderea JO..

Bach, care a sosit în Japonia săptămâna trecută şi a petrecut trei zile în carantină, i-a transmis preşedintei Tokyo 2020, Seiko Hashimoto, că organizatorii au făcut "o treabă fantastică".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

"Aţi reuşit să faceţi din Tokyo oraşul celmai bine pregătit din toate timpurile pentru Jocurile Olimpice. Este remarcabil, având în vedere circumstanţele dificile cu care ne confruntăm", a spus Bach.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.