Un tip de hairstyle atemporal am putea spune este părul creţ, fie el ondulat, bucle Hollywood style sau chiar afro. Dinamica părului, modul seducător în care conturează figura unei femei contribuie negreşit la acest efect de wow. Cert este că de când lumea, părul creţ a fost o apariţie inedită. Iar cele care şi-au dorit dintotdeauna acest tip de păr îl obţin prin artificii, utilizând aparatură specifică. Gina`s ar putea fi numele pe care îl vei ţine bine minte. Iată de ce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brand de produse profesionale, dar home use

Gina`s, cu pagina oficială www.ginas.ro, a devenit brand cunoscut datorită produselor profesionale, însă home use. Adică înseamnă soluţia pentru orice femeie modernă, activă, grăbită, ce are nevoie de coafură uşor de făcut şi acasă, fără compromis. Gina`s înseamnă un ondulator pentru bucle afro, cu tijă de 7 mm.

În curând însă, acestui ondulator i se vor adăuga şi alte produse de acest gen, profesionale, destinate coafării părului. De la placă de păr la perie electrică, de la uscător la placă de creponat, doritoarele de a avea acasă un arsenal întreg de produse cu care să îşi coafeze rapid şi eficient părul vor avea de unde să îşi facă stocul necesar.

Astfel de investiţii vin şi din raţiuni practice. Nu trebuie să fii cine ştie ce cunoscătoare în ale domeniului, în a deprinde mişcările necesare pentru a utiliza astfel de produse. Rezultatul este unul încântător şi durabil. Spre exemplu, dacă vorbim despre bucle afro facute cu un ondulator subtire precum cel de la marca Gina`s, acestea pot rezista până la 3 zile, intacte. Rezultatele sunt asemănătoare cu cele de la salon, când te laşi pe mâna unui stilist. Iată deci marele avantaj al acestor investiţii.

În plus, dacă mai este nevoie de spus, perioada de pandemie a venit cu lecţii dure pentru toată lumea. Cert este că atunci a fost nevoie de o readaptare şi, de voie, de nevoie, multe dintre femei au descoperit cum să se descurce acasă să îşi întreţină frumuseţea, look-ul. Un ondulator pe care să îl folosească acasă şi să îşi schimbe look-ul din cel obişnuit în ceva deosebit a fost poate o dorinţă. Dar nu orice fel de ondulator, ci unul care realmente creează bucle ferme, bine strânse. Ca cel Gina`s.

Bucle afro - cât de uşor sunt de obţinut

O dată achiziţionat un ondulator Gina`s ai tot ce îţi trebuie pentru a realiza o coafură afro. Vine la pachet cu mănuşă termorezistentă, astfel încât să fie create în deplină siguranţă şi confort buclele mult dorite.

Timpul este unul optimizat. În câteva secunde şuviţele sunt perfect ondulate. Datorită funcţiilor acestui aparat, dar şi a tijei sale subţiri, din titan, rezultatul este unul de vis. Bucle strânse, ce nu se desfac uşor, simetrie, rezistenţă şi totul fără risc de a arde părul. Poate fi setată temperatura necesară, în funcţie de tipul de păr.

Cât despre cui îi este recomandată această coafură, orice tip de păr poate fi astfel buclat. De regulă cele cu păr de lungime medie sau cu părul lung ar putea încerca acest gen de coafură. Câştigă volum şi bucle ce pot deveni baza unor coafuri versatile - reprezentative pentru stilul pin up sau de ce nu ceva mai modern, boem, chic, chiar şi elegant. Nu exclude nimeni ca acesta să fie look-ul de zi cu zi.

De ce să spui da unui ondulator Gina`s

Cost rezonabil - achiziţia este o singură dată făcută, iar pe termen lung câştigi, de fapt, independenţa de salon. Să fii coafată oricând nu trebuie să te condiţioneze de salon neapărat.

Coafură rapidă - buclele afro sunt uşor de făcut, în câteva secunde şuviţa este perfect ondulată. Cu ceva produse de hairstyling utilizate şansele sunt cu atât mai multe ca o coafură de acest gen să fie de o rezistenţă crescută, de până la 3-4 zile.

Funcţii ajutătoare - este uşor de folosit, gândit să nu încurce prea mult, în sensul în care unele detalii nu îţi dau bătăi de cap. Cablul este rotativ, 5 trepte de căldură, uşor de setat, include şi închidere automată.

Poate fi comandat online, exclusiv la ginas.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.