Arabia Saudită va organiza anul acesta pelerinajul la Mecca în condiţii speciale, adaptate pandemiei, a anunţat duminică televiziunea de stat, citează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mecanismul şi condiţiile pentru organizarea Haji anul acesta vor fi anunţate la o altă dată”, a fost citat ministerul care se ocupă de pelerinaje, potrivit Reuters.

Anul trecut, Arabia Saudită a permis unui număr limitat de pelerini din ţară să participe la Haji. În luna iulie a anului trecut doar 10.000 de rezidenţi din Arabia Saudită au putut participa, faţă de 2,5 milioane de musulmani din întreaga lume, în 2019. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La începutul lunii aprilie 2021, ministerul care se ocupă de pelerinajele haji şi umrah a anunţat că doar musulmanii imunizaţi împotriva Covid-19 vor putea să participe. Trei categorii pot fi considerate imunizate: cei care au primit două doze ale unui vaccin, cei care au primit o doză cu cel puţin 14 zile înainte şi cei care au trecut prin boală şi au anticorpi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.