Subprefectul de Timiş Elena Popa, diagnosticată cu COVID-19, a murit duminică, la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului ”Victor Babeş” din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cu adânc regret, colectivul Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş anunţă decesul subprefectului Elena Popa. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!”,potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Prefecturii Timiş.
Elena Popa a fost internată în 28 decembrie, cu febră, fără gust, fără miros. A făcut o formă severă de COVID, iar la scurt timp, dela internare, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit. De mai multe zile era internată în Secţia de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infecţioase Victor Babeş, unde a fost intubată, conform presei locale.
  
 
 Elena Popa a fost numită subprefect de Timiş în ianuarie 2020, completând alături de Mircea Bacala şi Liliana Onet echipa de conducere a PrefecturiiTimiş. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.