O nouă tranşă de materiale de protecţie sanitară - combinezoane, măşti tip FFP2, măşti chirurgicale şi viziere - au fost donate, miercuri, de MApN Ministerului Apărării din Republica Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ministerul Apărării Naţionale a donat Ministerului Apărării al Republicii Moldova materiale de protecţie sanitară, în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19. Astfel, reprezentanţii MApN au predat miercuri, 6 ianuarie, omologilor din Republica Moldova echipamente de protecţie sanitară (combinezoane, măşti tip FFP2, măşti chirurgicale şi viziere), precum şi alte bunuri de uz sanitar", se arată într-un comunicat de presă transmis de MApN.

Aceasta este o nouă tranşă de materiale donate, demersul fiind iniţiat în luna aprilie 2020 şi face parte din pachetul de măsuri de sprijin al cetăţenilor din Republica Moldova reiterat de preşedintele României, la vizita recentă la Chişinău.

"Astfel, este reconfirmat angajamentul României de susţinere a autorităţilor Republicii Moldova şi sprijinul concret al eforturilor acestora de combatere a efectelor crizei pandemice", spun reprezentanţii MApN.

La sfârşitul lunii aprilie 2020, Ministerul Apărării Naţionale a contribuit cu personal medical şi 10 izolete produse în România, ca parte a efortului iniţiat de autorităţile statului român pentru sprijinul Republicii Moldova în prevenirea şi combaterea răspândirii virusului SARS-CoV2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.