Chadwick Boseman, care a murit vara aceasta, nu va fi înlocuit de un alt actor în continuarea filmului "Black Panther". Pelicula va fi lansată în 2022 cu ceilalţi actori din film, a anunţat joi Disney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chadwick Boseman a murit în august, la vârsta de 43 de ani, din cauza unui cancer la colon fără să fi anunţat public că suferea de această boală. Decesul său a lăsat o îndoială cu privire la urmarea prevăzută pentru "Black Panther" (lansat în 2018), film apreciat de critică şi de spectatori. 

Producţia a generat încasări de 1 miliard de dolari şi a devenit primul film cu supereroi selecţionat la premiile Oscar la categoria "cel mai bun film". 

"Interpretarea sa pentru T'Challa Pantera Neagră este emblematică (...) Datorită acestui lucru nu vor redistribui rolul", a explicat preşedintele studioului Marvel, Kevin Feige, în timpul unei prezentări pentru investitorii grupului Disney. 

Continuarea filmului "Black Panther" va urmări "personajele din primul film", a subliniat el, aducându-i un omagiu lui  Chadwick Boseman.

Noul film va fi regizat tot de Ryan Coogler şi va fi lansat în sălile de cinema în iulie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.