Un serial de comedie animat „Dosarele X/ The X-Files” este pregătit de Fox Entertainment, care îl va produce împreună cu 20th Television, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul, intitulat în prezent „The X-Files: Albuquerque”, va avea în centru un birou format din agenţi inadaptaţi care anchetează cazuri prea trăznite, ridicole şi de-a dreptul stupide pentru ca detectivii Mulder şi Scully să se ocupe de ele. Ei sunt, de fapt, echipa a doua a X-Files

Creatorul serialului celebru în anii 1990, Chris Carter, va fi producător executiv, iar Rocky Russo şi Jeremy Sosenko vor scrie scenariul şi vor fi producători executivi. Gabe Rotter, care a lucrat la reluarea „The X-Files” la Fox va fi, de asemenea, producător executiv, iar Bento Box va realiza animaţiile.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Actorii Gillian Anderson şi David Duchovny nu sunt implicaţi, momentan, în proiect.

Serialul „Dosarele X”, lansat în 1993, a avut nouă sezoane la Fox şi a stat la baza a două lungmetraje, în care Duchovny şi Anderson au interpretat rolurile agenţilor speciali Mulder şi Scully, care au apărut şi în „The Simpsons”. Fox a reluat serialul, lansând al nouălea sezon, cu şase episoade, în 2016, bine primit de public, şi al unsprezecelea sezon, în 2018.

Anderson a spus după acel sezon că nu are planuri să revină vreodată la rolul Scully.

Russo şi Sosenko au mai lucrat împreună la filmul „Movie 43” şi pentru show-uri ca „Brickleberry” la Comedy Central şi „Paradise PD” la Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.