Un poştaş din Piteşti este suspectat că a semnat în fals pentru primirea pensiilor, alocaţiilor, mandatelor poştale, însuşindu-şi astfel sumele respective. Prejudiciul este de aproape 20.000 de lei, iar poliţiştii care au finalizat cercetările în acest caz au propus procurorilor trimiterea acestuia în judecată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal pentru delapidare şi fals intellectual în formă continuată.
 
”Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2019, un bărbat de 41 de ani, din Piteşti, având calitatea de factor postal, ar fi semnat în fals pentru primirea sumelor de bani în locul destinatarilor, ar fi înscris date de legitimare fictive la forma de achitare pe taloanele de mandate de pensii, poştale, alocaţie, în acest fel însuşindu-şi contravaloarea respectivelor mandate”, arată Poliţia Argeş.
 
Prejudiciul cauzat este de de 19.943,58 de lei.
 
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.