Formaţiile FC Sevilla şi Bayer Leverkusen s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale Ligii Europa, trecând în optimi de AS Roma, respectiv de echipa lui Ianis Hagi, Glasgow Rangers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Sevilla a învins în optimi, cu scorul de 2-0, formaţia AS Roma, într-o confruntare disputată într-o singură manşă, la Duisburg. Au marcat Reguilon ’22 şi En Nesyri ’44.

Bayer Leverkusen s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Glasgow Rangers, în manşa secundă a optimilor de finală. În tur, scorul a fost 3-1 pentru Leverkusen. Joi, a marcat Diaby, în minutul 51. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 60, la gruparea oaspete.

Joi au loc şi confruntările FC Basel - Eintracht Frankfurt (3-0, în tur) şi Wolverhampton - Olympiacos Pireu (1-1, în tur).

Miercuri au obţinut calificarea în sferturile de finală Manchester United, Internazionale Milano, Şahtior Doneţk şi FC Copenhaga.

Turneul Final 8 va avea loc în Germania.

În sferturi, programate luni şi marţi, Şahtior Doneţk va evolua cu Frankfurt sau cu Basel, United cu FC Copenhaga, Inter cu Leverkusen şi Sevilla cu Olympiacos/Wolverhampton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.