Preşedintele american Donald Trump a rostit, sâmbătă, un scurt discurs optimist de Ziua Independenţei, el spunând că Statele Unite îşi revin şi vor fi “mai mari ca oricând" după pandemia de coronavirus, “molima teribilă venită din China”, relatează foxnews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vreau să urez tuturor un 4 Iulie fericit. Suntem pe care să obţinem o victorie imensă, se va întâmpla şi va fi mare. Ţara noastră va fi mai mare ca oricând”, a afirmat Trump.

El şi-a început discursul spunând că 4 iulie semnifică multe lucruri, “însă mai mult ca orice – libertate”. Trump a vorbit despre economia SUA şi despre felul în care aceasta a făcut faţă perioadei de pandemie: “Eram mai bine decât orice ţară din istorie, iar apoi ne-a lovit această molimă teribilă din China şi acum ne apropiem de ieşirea din această situaţie. Ţara noastră îşi revine, se întâmplă multe lucruri pe care oamenii încă nu le văd, dar o să vedeţi în următoarele două luni”, a afirmat Donald Trump.

Acest mesaj vine după ce, la Mount Rushmore, preşedintele american a spus că este în creştere “fascismul de stânga” şi a cerut apărarea principiilor creştine.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.