Spaniolul Rafael Nadal a lovit din greşeală o fetiţă cu mingea în cap în timpul meciului jucat joi în turul doi al turneului Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În imaginile distribuite pe reţelele de socializare, se poate vedea cum Nadal trimite din greşeală mingea către fetiţă, iar aceasta este lovită în zona capului. Vizibil speriat, Nadal s-a dus imediat la fetiţă ca să verifice dacă este în regulă. După ce fetiţa i-a spus că este bine, sportivul a sărutat-o pe obraz.

“Pentru ea probabil nu a fost un moment bun. M-am speriat. Mingea a lovit-o direct. Dar este o fetiţă foarte curajoasă. Sincer, a fost unul dintre cele mai înfricoşătoare momente pe care le-am trăit pe terenul de tenis, pentru că mingea a lovit-o în cap. Am o amintire teribilă de la Wimbledon din urmă cu mai mult timp. Mă bucur că eşti bine. Eşti foarte curajoasă”, a spus spaniolul după meci.   

Rafael Nadal, numărul 1 mondial, s-a calificat, joi, în turul trei la Australian Open. El este pentru a 14-a oară în turul trei la primul Grand Slam al anului. Nadal a trecut în turul doi de Frederico Delbonis,scor 6-3, 7-6 (4), 6-1. În turul al treilea, el va evolua împotriva conaţionalului său Pablo Carreno Busta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.