Claudiu Keşeru, care a primit premiul pentru golgheterul anului la Gala Fotbalului Românesc, luni, chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani, a declarat că s-a speriat iniţial văzând tragerea la sorţi a grupelor Euro-2020, crezând că în cazul calificării România ar putea juca împotriva Franţei, Potrugaliei şi Germaniei. El a vorbit şi despre viitorul său, precizând că în este foarte posibil să rămână la Ludogoreţ Razgrad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“M-am speriat, m-am speriat într-o primă fază când am văzut posibilele adversare, care erau din grupa cealaltă. Ulterior m-am uitat pe reguli. La Campionatul European nu mai există adversari facili.Să ajungem acolo şi apoi vom vorbi”, a spus Keşeru.

La Euro-2020, câştigătoarea play-off-ului A, în care joacă România, va evolua în grupa F, cu Franţa, Portugalia şi Germania, dacă tricolorii nu vor obţine calificarea. Dacă România se va califica, va juca în grupa C, cu Ucraina, Olanda şi Austria.

“Este un subiect delicat, pentru că dezamăgirea după preliminarii este încă proaspătă. Încă se face simţită. Dar cu siguranţă, odată cu anul nou care vine, ne vom gândi la acest baraj de Liga Naţiunilor. În ultimul timp am simţit tot contextul ăsta din jurul echipei naţionale extrem de tensionat, extrem de negativ şi n-a adus nimic bun din păcate. Acum să sperăm că vom începe anul nou cu multă energie pozitivă, cu atitudine din partea tuturor, inclusiv a voastră, care să fie ca şi un motor care împinge pe toată lumea de la spate. Să nu mai avem parte de probleme, să nu mai apară lucruri necunoscute de nimeni, pe care să le aflăm şi noi din presă. Conflicte pe care le aflăm din presă. În orice lot cred că există diferenţe de opinii, dar nu conflicte", a mai afirmat fotbalistul.

Keşeru a precizat că se simpte foarte bine la 33 de ani. “Mă simt aproape ca la 20 de ani, nu aş zice chiar ca la 20 de ani, pentru că, după meciuri, recuperarea e puţin mai grea. Mă simt foarte bine. Îmi doresc de ziua mea sănătate pentru mine, familia mea şi prietenii mei apropiaţi. (…) Îmi termin contractul cu Ludogoreţ în iunie, sunt într-un moment în care îmi analizez puţin posibilităţile, dar n-am luat încă o decizie.  Pasul care se impune în proporţie de 80 la sută ar fi să rămân acolo. Dacă va fi o variantă foarte interesantă o voi analiza”, a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.