Decorul cu plante artificiale este, in momentul actual, cea mai buna alternativa pentru persoanele care nu au timp sa le ingrijeasca pe cele naturale. Dincolo de faptul ca arata 100% realist atat in poze, cat si in realitate, toate sortimentele de plante artificiale sunt foarte usor de intretinut si nu au nevoie de conditii climatice speciale. Cu alte cuvinte, e suficient sa lasi plantele artificiale in orice loc din casa sau pe terasa si sa te bucuri de frumusetea lor indelungata.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Care sunt cele mai cautate plante artificiale?

Magazinele fizice, cat si cele online dispun de colectii intregi de plante artificiale la preturi extrem de avantajoase. Astfel, poti alege iarba artificiala decorativa portocalie la doar 28 de Lei sau o ghirlanda de iedera artificiala decorativa la pretul de 30 de Lei de pe LeafShop.ro.

Pentru cei care indragesc plantele artificiale, din oferta nu pot lipsi ramurile de maslin artificiale, Pothos, o planta artificiala curgatoare, feriga ornamentala, seturi de plante artificiale suculente sau eucalipt artificial in ghiveci. Pe scurt, exista de toate pentru toate gusturile, cu atat mai mult daca vorbim de decoratiunile cu plante artificiale care, in decursul timpului, au inceput sa fie din ce in ce mai in voga.

Unde poti construi un decor cu plante artificiale?

Nu exista limite in decoratiunile de interior, cu atat mai mult daca vorbim de plante artificiale, care gratie maiestriei lor si culorii extrem de pregnante, reusesc sa ne aduca mai aproape de natura. Acestea pot fi asezate in orice colt al camerei, fie ca vorbim de living, bucatarie, hol sau dormitor.

Spre exemplu, iarba decorativa artificiala se potriveste perfect cu holurile lungi si spatioase, in timp ce un maslin decorativ in ghiveci va fi ideal intr-un living decorat cu mobila din lemn masiv. De asemenea, ferigile si plantele artificiale curgatoare pot constitui un decor proaspat si inedit intr-o baie spatioasa si luminoasa. Daca vorbim de construirea unor adevarate oaze de verdeata cu ajutorul unor plante artificiale, creativitatea isi spune cuvantul.

Cum ai grija de plantele artificiale?

Daca vrei sa te bucuri mai mult de frumusetea unor plante artificiale, e suficient sa le stergi de praf, din cand in cand, cu o carpa moale si usor umeda, astfel incat acestea sa isi recapete stralucirea. Praful este singurul lor "inamic", asa ca e important sa te asiguri ca mentii mereu curatenia in casa si, implicit, in decorul verde. De asemenea, ar fi bine sa le feresti de animalele de companie, astfel incat sa te asiguri ca acestea nu iti vor distruge decorul.

In rest, nu conteaza cat de luminoase sau intunecate sunt camerele in care le asezi, la fel cum nu conteaza nici daca temperatura este prea ridicata sau prea scazuta. Plantele artificiale nu sunt deloc pretentioase, ba chiar se adapteaza repede oricarui mediu si au avantajul de a rezista in timp in stare perfecta. Gratie rezistentei lor si a faptului ca nu se deterioreaza atat de repede ca cele naturale, plantele artificiale iti vor improspata fiecare colt al locuintei si te vor face sa te simti ca si cum ai fi in mijlocul naturii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.