După meciul pierdut cu echipa Chindia Târgovişte, scor 2-3, echipa Dinamo a plecat cu autocarul înapoi spre Bucureşti. În apropiere de Capitală, la Baloteşti, în jur de 40-50 de suporteri dinamovişti, cu cagule şi măşti, au aruncat cu pietre în automobil şi i-au spart geamurile, informează digisport.ro. Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, sâmbătă, că incidentele de la Baloteşti ar fi putut degenera dacă suporterii reuşeau să urce în autocar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 11:04 - Florin Prunea: Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă suporterii ajungeau în autocar

"Suporterii au spart geamul din partea dreaptă de la şofer. Ce s-a întâmplat aseară nu credeam că putem să trăim aşa ceva. Au înconjurat autocarul şi nu am avut pe unde pleca. Şoferul a claxonat cât a putut, dar nu era nimeni la secţia de Poliţie de la Baloteşti, era şi târziu, iar lucrurile au degenerat. După ce am sunat la 112, a ajuns maşina de Jandarmerie la Săftica. Dar acolo la Baloteşti au fost minute delicate, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă ajungeau în autocar. Eu fac al doilea apel la autorităţile statului, a treia oară cred că se va întâmpla ceva foarte grav, cred că vor reuşi. Rezultatele sunt rodul unui cumul de factori negativi. Am avut probleme la toate nivelurile, sportiv, medical. Aseară, în repriza a doua am jucat bine, am avut atitudine", a declarat Prunea la Digisport Matinal.

Jucătorii şi staff-ul au scăpat de furia fanilor după ce s-au refugiat în baza de la Săftica. Odată ajunşi acolo, cei de la Dinamo au solicitat intervenţia Jandarmeriei, însă suporterii nu se mai aflau acolo când au ajuns forţele de ordine.

Oficialii lui Dinamo au refuzat să vorbească despre incidente, iar ofiţerul de securitate al clubului, Cristea Cojocaru, a susţinut, pentru Gazetă, că nu s-a întâmplat nimic.

Nimeni din echipa din Ştefan cel Mare nu a fost rănit, dar jucătorii au fost speriaţi. Unii dintre ei au rămas să doarmă în cantonament, în timp ce alţii au preferat să plece acasă, cu maşinile personale.

După şase etape în Liga I, Dinamo este pe ultimul loc, cu 3 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.