Un bărbat de 66 de ani din Vrancea este anchetat de procurori după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o fată 14 ani, aflată în grija unui asistent maternal profesionist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ancheta a fost demarată după ce asistentul maternal profesionist care o are în grijpă pe data de 14 ani ar fi sunat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea şi ar fi anunţat că existăsuspiciunea săvârşirii unui abuz sexual asupra miniorei.

Bărbatul reclamat este un vecin, în vârstă de 66 de ani, care, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ar fi mers cu minora în casă, ar fi dezbrăcat-o şi ar fi sărutat-o în zonele intime.

”Au fost sesizate organele de anchetă, aceştia procedând imediat la preluarea cazului şi audierea suspectului. Din informatiile pe care le deţinem la acest moment, suspectul şi-a recunoscut fapta”, se arată într-un comunicat remis de DGASP  Vrancea.

*După audierea bărbatului, şi fetiţa de 14 ani va fi audiată. De asemenea, ea va primi consiliere psihologică din partea specialiştilor DGASPC Vrancea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.