Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker i-a transmis noului premier britanic Boris Johnson că acordul Brexitului negociat de Theresa May este cea mai bună variantă şi singura, a informat o purtătoare de cuvânt a UE, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juncker i-a transmis lui Johnson într-o convorbire telefonică faptul că UE va analiza toate ideile prezentate de Marea Britanie, câtă vreme sunt compatibile cu acordul retragerii, a afirmat purtătoarea de cuvânt Mina Andreeva pe Twitter.

Prevederile acordului divorţului încheiat de către Theresa May cu Uniunea Europeană sunt ”inacceptabile”, a declarat joi noul premier britanic Boris Johnson în faţa deputaţilor britanici, relatează AFP.

”Acordul retragerii a fost deja respins în trei rânduri (...). Prevederile sale sunt inacceptabile pentru acest parlament şi această ţară”, a dat asigurări Johnson.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.