Ideea de a purta peruci nu este una nouă. În primul rând acest concept este apreciat adesea de vedetele din showbizz. Fiecare show vine cu tematica proprie, de aceea fiecare poveste este diferită. Coafarea părului si vopsirea frecventă duce la deterorare, de aceea perucile din păr natural par o soluţie optimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avantajele perucilor din păr natural sunt nenumărate. Un avantaj esenţial este acela că pot fi coafate în funcţie de preferinţe, pot fi spălate şi rezistă la temperaturi ridicate în momentul utilizării ondulatorului sau plăcii de păr.

Fără a oferi un aspect încărcat şi tern, perucile din fir natural imită coafuri din cele la care doar visăm. Alegerea vedetelor celebre ce adoră perucile este magazinul dedicat Belher.

Printre vedetele ce se încadrează în categoria clientelor fidele este Delia - recunoscută pentru stilul nonconformist şi apariţia spectaculoasă la fiecare eveniment.

Un alt avantaj este acela că pot fi alese culori diverse asemănătoare nuanţelor naturale ce ajută la sporirea încrederii în sine. Incertitudinea în alegerile dimensiunii părului se reduce semnificativ prin achiziţionarea mai multor modele de peruci ce aduc un stil personal de invidiat chiar şi în rândul vedetelor celebre.

Schimbarea de look - impulsul de a depăşi obstacolele zilnice

Felul în care arătăm creează un sentiment de încredere. De aceea pentru a nu face schimbări fără a mai putea fi modificate provocate de impulsul stării de moment, perucile sunt varianta utilă şi la îndemâna oricui.

Fie că doreşti să emani un aer fresh sau romantic, perucile de diferite dimensiuni pot aduce la lumină acest aspect. Oricând ne dorim o schimbare de look ce ne reflectă stările interioare de moment este recomandată alegerea unui magazin profesionist dedicat îngrijirii părului, ce dispune de o gamă variată de nuanţe, dimensiuni şi modele de peruci. Un exemplu care răspunde la multe întrebări este Belher.

Fie că alegerea vizează peruci par scurt sau lung, ondulat sau drept, varianta celor din fir natural permite coafarea după bunul plac, fără deteriorările cauzate de produsele chimice sau temperaturile înalte ale aparatelor de coafat.

În ultima perioadă din ce în ce mai multe vedete naţionale şi internaţionale optează pentru look-ul cu părul scurt în diverse variante. Părul scurt denotă un aer fresh, încrezător, fiind adesea adoptat de femeile puternice, independente. Vedete precum Scarlet Johanson sau Katty Perry se regăsesc în acest stil. Fără inhibiţii, părul scurt dezvăluie cele mai mici detalii ale feţei. Acest lucru nu poate fi decât de admirat.

Trecerea de la părul lung la cel scurt este într-adevăr una radicală. Implică mult curaj, de aceea pentru a nu regreta mai târziu se recomandă alegerea perucilor cu păr scurt.

Perucile Belher - alegerea vedetelor

Fiind recunoscuţi pentru pasiunea în domeniul perucilor şi extensiilor de păr, pe Belher.ro reinventarea look-ului este unul accesibil. Recomandat de vedete celebre ce adoptă schimbări frecvente ale coafurilor şi părului, magazinul Belher dispune de variate peruci din par natural.

Perucile cu par scurt naturale prezentate în cataloagele magazinului specificat, prezintă avantajul calităţii înainte de toate. Un alt reper de urmărit în achiziţionarea perucilor este acela de posibilitate de circulare a aerului. Astfel baza perucii trebuie să prezinte caracteristici ce permit scalpului să respire.

Baza perucii poate fi clasică, cu monofilament sau cu dantelă. Montajul este recomandat a fi lăsat pe mâna specialiştilor Belher în special pentru prima utilizare, ulterior devenind o obişnuinţă ce se poate realiza acasă.

Nu numai Delia apelează la stiluri diverse prin schimbarea perucilor, dar reprezintă un stil inedit şi nonconformist prin nuanţele alese de aceasta.

Alte vedete reuşesc să afişeze mereu un aspect impecabil, indiferent de evenimentul la care participă. Secretul este unul simplu şi constă în alegerile perucilor. Cheltuiala şi timpul petrecut la coafor au fost cele ce au influenţat deciziile referitoare la aceste accesorii ce oferă aparent un efect artistic.

Mulţi ani la rând părul vedetelor a fost supus coafărilor zilnice şi acest lucru a condus la o deteriorare accentuată. Injecţiile regeneratoare prezintă efect, dar vizibil în timp. În această situaţie de lipsă a timpului şi nevoia apariţiilor impecabile la fiecare eveniment le-au determinat să aleagă peruci din păr natural.

Peruca din păr natural Ozana se află printre alegerile Deliei şi poate fi ajustabilă. În magazinul Belher se regăseşte în diferite nuanţe ce merită încercate. Alte modele ce inspiră alegerile cântăreţei sunt Cleo şi Irene.

Magazinul Belher se regăseşte fizic în Bucureşti şi online pe Belher.ro. Detalii în ceea ce priveşte modelele ce se regăsesc pe stoc şi alte informaţii sunt acordate de serviciul de asistenţă clienţi.

De consilierea gratuita a hair advisorilor Belher se poate beneficia contactand  numarul de telefon 0722 466 444 sau la unul dintre magazinele fizice din Bd. Pache Protopopescu nr 6, sau Baneasa Shopping City etaj 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.