Rusia este pregătită să-şi intensifice dialogul cu Statele Unite pe tema dezarmării şi stabilităţii strategice, dă asigurări Vladimir Putin, într-un interviu publicat în ediţia de joi a Corriere della Sera, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că luarea unor măsuri concrete în domenkul dezarmării ar contribui la consolidarea stabilităţii internaţionale. Rusia are voinţa politică să o facă. Acum le revine Statelor Unite” să se hotărască, apreciază preşedintele rus, care este primit joi de Papa Francisc şi premierul italian Giuseppe Conte.

Putin spune că a discutat aceste subiecte cu omologul său american Donald Trump în marja summitului G20, care a avut loc săptămâna trecută la Osaka, în Japonia.

”Se pare că Washingtonul a început recent să se gândească la o intensificare a dialogului cu Rusia cu privire la un vast program strategic”, afirmă liderul de Kremlin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.