Traficul pe DN 15, la ieşirea din localitatea Cheţani spre Luduş, judeţul Mureş, este întrerupt, joi dimineaţă, pentru montarea grinzilor la un pasaj rutier care va face parte din autostrada A3. Din acest motiv, vor fi restricţii parţiale de trafic timp de mai multe zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, în judeţul Mureş, circulaţia este întreruptă pe DN 15 Turda - Târgu Mureş, la kilometrul 26+500 m, pentru montarea grinzilor la un pod rutier.

Traficul autovehiculelor cu masa mai mică de 7,5 tone este deviat pe artere adiacente.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, pe DN 15 la ieşirea din localitatea Cheţani spre Luduş, în judeţul Mureş, traficul este parţial restricţionat timp de o săptămână pentru montarea grinzilor unui pasaj care va face parte din viitoarea autostrada A3, lotul Cheţani - Câmpia Turzii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.