Doi tineri din judeţul Bihor sunt cercetaţi de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Oradea, după ce au fost prinşi când primeau un colet cu peste 230 de grame de cannabis. Ei au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere, în vederea consumului, de droguri de risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Bihor, doi tineri de 22 şi 23 de ani, ambii din Beiuş, au fost prinşi, joi, pe o stradă din acest oraş, de poliţiştii antidrog din Oradea, în timp ce ridicau un colet cu droguri de risc (cannabis), trimis din Spania, de către o cunoştinţă a acestora.

Din cercetări a reieşit că, în cursul lunii septembrie 2018, aceştia ar mai fi preluat un colet identic, care conţinea aceeaşi cantitate de cannabis.
 

Anchetatorii îi bănuiesc pe cei doi că, în perioada septembrie 2018 - ianuarie 2019, ar fi deţinut drogurile în vederea consumului propriu şi, totodată, ar fi oferit şi altor persoane din anturajul acestora.

Întreaga cantitate de droguri a fost confiscată în vederea expertizării şi efectuării cercetărilor.

Procurorii DIICOT Oradea au dispus reţinerea celor doi bărbaţi, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţene Bihor. Ulterior, ei au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere, în vederea consumului, de droguri de risc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.