Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice din comuna Bucov, judeţul Prahova. Incendiul se manifestă cu flăcări şi mari degajări de fum. Deocamdată, nu au fost identificate victime. După câteva ore, incendiul a fost lichidat de către pompieri, după ce au ars materiale, uleiuri şi solvenţi pe o suprafaţă de cinci sute de metri pătraţi. Două vole lucrează pentru îndepărtarea eventualelor focare ascunse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 18:41  - Incendiul de la depozitul de mase plastice din judeţul Prahova, lichidat; au ars materiale pe o suprafaţă de cinci sute de metri pătraţi

Incendiul izbucnit, sâmbătă, la un depozit de mase plastice din comuna Bucov, judeţul Prahova, a fost lichidat de către pompieri, după ce au ars materiale, uleiuri şi solvenţi pe o suprafaţă de cinci sute de metri pătraţi. Două vole lucrează pentru îndepărtarea eventualelor focare ascunse.

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat, sâmbătă, că incendiul izbucnit la un depozit de mase plastice din comuna Bucov, judeţul Prahova, a fost lichidat .

”Au ars mase plastice şi recipiente cu uleiuri şi solvenţi pe o suprafaţă de aproximativ cinci sute de metri pătraşi”, au anunţat reprezentanţii IGSU.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, sâmbătă, că incendiul a izbucnit la un punct de colectare mase plastice din localitatea Pleaşa, comuna Bucov, judeţul Prahova.

”Arderea se realizează violent, cu flacăra deschisă şi degajări mari de fum”, au anunţat reprezentanţii IGSU.

Potrivit acestora, s-au constituit echipe de căutare-salvare pentru a verifica dacă sunt persoane surprinse, fără a fi depistate victime până în acest moment.

Actionează la faţa locului opt autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, în momentul izbucnirii incendiului în fabrică se afla doar paznicul, ceilalţi angajaţi fiind în afara orelor de program.

În zonă există locuinţe, însă incendiul este localizat, astfel încât nu există riscul de propagare. Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu se cunosc cauzele producerii incendiului.

Este al doilea incendiu izbucnit la operatorul economic din Pleaşa în cursul acestui an. Acelaşi depozit a fost cuprins de un incendiu şi în luna mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.