Cea de-a treia ediţie a sezonului opt al emisiunii „Vocea României” a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 1,5 milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul Pro TV a înregistrat 9,5 puncte de rating şi 28,.9% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 4,4 puncte de rating şi 13,4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, programul a înregistrat 1,5 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:40, aproximativ 2 milioane de români au urmărit emisiunea.

În a treia rundă de audiţii pe nevăzute, antrenorii - Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Andra - au ales concurenţii ce vor face parte din echipele lor. Smiley a apelat la butonul „block” pentru a fi sigur că una dintre vocile lui preferate nu va ajunge în echipa lui Tudor Chirilă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.