O poliţistă din localitatea Băleşti, judeţul Gorj, şi-a împuşcat mortal mama cu arma soţului său, poliţist şi el, şi-a rănit copilul în vârstă de şase luni, apoi s-a sinucis. Descoperirea a fost făcută de soţul femeii, care fusese plecat la cumpărături. Copilul a murit la spital, după ce femeia îi provocase mai multe leziuni grave în zona capului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Copilul de 6 luni al poliţistei din Gorj care şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis, a murit

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj, Andrei Lazăr, a declarat pentru News.ro că poliţiştii fac duminică seara cercetarea la faţa locului, la locuinţa unei familii din localitatea Băleşti, judeţul Gorj, după ce o poliţistă a folosit arma soţului său, care este poliţist, şi şi-a împuşcat mortal mama, apoi s-a sinucis, dar nu înainte de a-i provoca fiului ei de şase luni mai multe leziuni.

”Evenimentele sunt în desfăşurare. O femeie a folosit arma soţului care este poliţist, şi-a ucis mama şi apoi s-a sinucis. Copilul are şi el leziuni destul de grave şi a fost transferat la spital, la Târgu Jiu. În tot acest timp, soţul femeii a fost plecat la cumpărături”, a declarat Andrei Lazăr.

Femeia se afla în concediu de maternitate şi se pare că suferise o depresie severă, în urma naşterii.

Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului, iar trupurile femeii şi mamei sale vor fi duse la IML pentru necropsie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.