Echipa de handbal feminin HC Zalău s-a calificat duminică, în deplasare, în turul III al Cupei EHF, după ce a învins formaţia turcă Ankara BSK, scor 34-29 (14-14), şi în manşa retur din turul secund al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Dragut 7 goluri, Trif 7 şi Constantinescu 6, pentru HC Zalău, respectiv Laiuk 11 şi Radojevici 7 reuşite, pentru gazde.

În tur, HC Zalău a câştigat cu scorul de 26-21 (11-12), iar cu 60-50 la general se califică în turul III al Cupei EHF.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Tot duminică, Dunărea Brăila şi CSM Roman au ratat calificarea în această fază, fiind eliminate de Byasen Handball Elite, respectiv de DKKA Dunajvaros.

Dunărea Brăila a învins Byasen Handball Elite, scor 28-20 (13-11), dar în tur scorul a fost de 28-18 (13-10) în favoarea echipei norvegiene, care obţine calificarea în turul trei cu scorul de general de 48-46.

CSM Roman, care pierduse în tur cu 24-31 (15-14), s-a impus şi ea în faţa formaţiei ungare DKKA Dunajvaros, cu scorul de 27-25 (13-13), dar ratează turul următor. DKKA a obţinut la general 56-51.

În turul III al Cupei EHF va intra direct şi SCM Craiova. Tragerea la sorţi va avea loc în 24 octombrie.

Meciurile din turul III vor avea loc în 11-12 noiembrie, respectiv 18-19 noiembrie, iar câştigătoarea se va califica în faza grupelor, cu partide programate începând cu data de 6 sau 7 ianuarie 2018.

România mai este reprezentată în competiţiile continentale de campioana en-titre, CSM Bucureşti, în grupa A a Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.