Miniştrii Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb au demisionat, deşi "toată lumea" din Comitetul Executiv le-a cerut să nu demisioneze, a anunţat, joi seară, Liviu Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost discuţii destul de profunde în care s-a discutat despre programul de guvernare, despre situaţia celor două colege şi despre faptul că PSD nu doreşte ca instituţii care nu ar trebui să aibă influenţă să influenţe remanierile guvernamentale. Toţi colegii au adus argumente ca cele două colege să nu plece, după ce ele au anunţat la începutul şedinţei  că s-au hotărât să demisioneze. După toate orele de discuţie, în care toată lumea le-a cerut să rămână, au fost întrebate încă o dată li şi-au menţiunt decizia de a menţiona. Nu vor să pună sub semnul întrebării actul guvernării", a spus Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, care a durat aproape şase ore.

El a susţinut că "toată lumea a plecat supărată" din şedinţa CEx şi că astăzi PSD "a trecut printr-o cumpănă foarte mare".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.