Directorul general al FC Barcelona, Oscar Grau, a declarat, miercuri, că gruparea catalană trebuie să continue să lucreze cu liga spaniolă, după referendumul din Catalonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Bugetul clubului este bazat pe participarea în La Liga, aşa că liga şi Barca trebuie să continue împreună", a spus Grau.

Întrebat despre impactul în cazul independenţei Cataloniei asupra sponsorilor de la FC Barcelona, Grau a afirmat: "Sponsorii sunt foarte mulţumiţi să fie alături de Barca, de structura clubului, de sitlul de joc, de ADN-ul său, de valorile transmite şi ceea ce am dobândit vom avea mereu".

Preşedintele separatist al regiunii catalane Carles Puigdemont a declarat marţi seara, într-o sesiune a Parlamentului regional catalan, că vrea să continue secesiunea, dar că o suspendă câteva săptămâni cu scopul de a facilita negocieri cu Madridul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.