Jucătorul Constantin Budescu a declarat, joi seară, că "tricolorii" s-au bucurat de fotbal la meciul cu Kazahstan, apreciind că au jucat şi pentru noul selecţioner Cosmin Contra, care avea nevoie de o victorie la debut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am reuşit să înscriu, dar important este că am reuşit să câştigăm. Ne-am bucurat de fotbal în această seară, important este că s-a văzut o schimbare. Am jucat şi pentru spectatori, mă bucur când vine multă lume la meci. Contra a adus un plus la naţională, am jucat şi pentru el şi ne bucurăm că am reuşit să-i oferim o victorie. Mi-era dor de naţională. Şi În Danemarca ne vom bucura de fotbal, mergem acolo să luăm punct sau puncte. Sper să obţinem calificarea la Euro-2020, să nu mai avem parte de o dezamăgire", a declarat Budescu la TVR 1.

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Keşeru '73, respectiv Turizbek '83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.