Manchester Arena, închis după atacul terrorist din luna mai, va fi redeschisă câmbătă cu un concert al cărui cap de afiş va fi Noel Gallagher. Showul va fi transmis în direct de trei posturi de radio din Marea Britanie, scrie BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

BBC Radio Manchester, Cheia 103 şi Radio X vor transmite tot spectacolul.

La gala de redeschidere a Manchester Arena, după atentatul din 22 mai, în urma căruia 22 de persoane şi-au pierdut viaţa, vor cânta, pe lângă Noel Gallagher şi Pixie Lott, Rick Astley, Louisa Johnson, Blossoms, The Courteeners şi Bugzy Malone.

Spectacolul "We Are Manchester" nu va fi televizat, iar biletele au fost epuizate deja. Toţi banii obţinuţi în urma spectacolului vor merge la Manchester Memorial Fund, un fond de caritate care va crea un memorial permanent pentru victimele atacurilor.

În încercarea de a înăspri securitatea, toate biletele sunt tipărite cu numele cumpărătorului şi nu va fi permis accesul cu pungi sau cu rucsacuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.