Au început filmările pentru cel de-al şaptelea sezon al emisiunii de divertisment ”Vocea României”, care va fi difuzat din toamnă de televiziunea Pro TV. Antrenorii acestei ediţii sunt Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi Adrian Despot, care l-a înlocuit pe Marius Moga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pavel Bartoş şi-a reluat rolul de prezentator al emisiunii şi pentru acest sezon.

După plecarea de la ”Vocea României”, Marius Moga rămâne antrenor la "Vocea României Junior", competiţie pe care a câştigat-o în primul sezon împreună cu Maia Mălăncuş. Artistul vrea să se axeze pe acest proiect şi pe altele aflate în derulare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Noul antrenor ”Vocea României”, liderul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, a lansat în cei peste 23 de ani de când şi-a început cariera nouă albume, a produs şi a făcut parte din diverse show-uri de televiziune şi radio, a compus muzică pentru film şi televiziune şi a format numeroşi alţi artişti.

Adrian Despot este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi şi este membru al Uniunii Compozitorilor din România.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii a fost câştigat de Teodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, tinerei revenindu-i marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.