O companie românească va investi 100 milioane dolari în Statele Unite, în câteva etape, a declarat miercuri ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, care a refuzat să dezvăluie numele firmei şi sectorul în care activează, deoarece aceasta nu şi-a dat acordul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem deja anunţată o investiţie de aproximativ 100 milioane dolari a unei companii din România în Statele Unite. Ceea ce cred că este un pas foarte mare înainte pentru noi”, a spus Laufer.

La insistenţele jurnaliştilor, el a afirmat că nu poate preciza în ce domeniu activează firma respectivă şi nici în ce sector va face investiţia respective în SUA.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ministerul condus de Ilan Laufer se gândeşte la mecanisme de finanţare a companiilor mici din România, pentru stimularea acelora care doresc să se dezvolte în continuare în ţară.

Ministrul a amintit că există un program privind internaţionalizarea companiilor româneşti, aprobat în Guvern.

”Înscrierile în programul de internaţionalizarea companiilor din România va începe în aproximativ trei săptămâni”, a mai spus Laufer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.