Biroul de presă al Guvernului a anunţat că premierul Sorin Grindeanu nu va mai participa, miercuri, la reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE. Anterior, surse guvernamentale au declarat pentru News.ro că premierul Sorin Grindeanu şi-a anulat, participarea la acest eveniment, urmând să meargă doar la Comitetul Executiv Naţional al PSD care se va reuni de la ora 16.00, la Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, de la ora 12.15, va avea loc fără participarea premierului Sorin Grindeanu”, a anunţat în urmă cu puţin timp Biroul de presă al Guvernului.

Anterior, surse guvernamentale au declarat pentru News.ro că premierul Sorin Grindeanu şi-a anulat, miercuri, participarea la reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, urmând să meargă doar la Comitetul Executiv Naţional al PSD care se va reuni de la ora 16.00, la Parlament.

Potrivit programului oficial, premierul Sorin Grindeanu urma să participe la reuniunea Consiliului Naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, însă, potrivit surselor citate, evenimetul se va ţine în continuare însă fără prezenţa lui Grindeanu, care va participa doar la Comitetul Executiv Naţional al PSD de la Parlament.

Şi marţi, premierul ar fi trebuit să participe la Conferinţa “Jump to Smart 1.0”, biroul de presă al Guvernului anunţând însă că Sorin Grindeanu şi-a anulat prezenţa la eveniment.

Premierul a evitat să participe în ultimele două zile la evenimente publice.

CITEȘTE ȘI Retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, principala temă de analiză a liderilor PSD în Comitetul Executiv de miercuri

Liderii PSD se reunesc miercuri, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, în condiţiile în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului să demisioneze, acesta refuzând în două rânduri să facă un asemenea gest, după cum au precizat surse politice, pentru News.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.