Un incendiu a izbucnit în prima zi a Anului Nou la o pensiune din comuna Alexandru cel Bun, în apropierea municipiului Piatra Neamţ, unde erau cazaţi mai mulţi turişti. După o intervenţie de aproximativ trei ore, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava al judeţului Neamţ au reuşit să stingă flăcările care cuprinseseră acoperişul clădirii, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectorul şef al ISU Neamţ, colonelul Ioan Niţică, a declarat pentru News.ro că pompierii au fost anunţaţi, prin numărul unic de urgenţă 112, că în jurul orei 6.20 la o pensiune din localitatea Alexandru cel Bun, aflată în apropierea municipiului Piatra Neamţ, a izbucnit un incendiu.

"Iniţial, la locul respectiv s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă, însă la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta la întreg acoperişul pensiunii, astfel că au fost trimise alte două autospeciale cu apă şi spumă şi au autospecială pentru salvare de la înălţimi. Au fost evacuate bunurile din pensiune, iar incendiul a fost stins în aproximativ trei ore", a declarat colonelul Ioan Niţică.

Sursa citată a precizat că la momentul izbucnirii incendiului în pensiune se aflau mai mulţi turişti, însă niciunul nu a fost rănit.

Şeful ISU Neamţ a precizat că a participat la acţiune împreună cu adjunctul său şi că, la ora actuală, la faţa locului au mai rămas preventiv două autospeciale de pompieri.

Potrivit acestuia, deocamdată nu a fost stabilită cauza producerii acestui incendiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.