Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, se declară profund îndurerat de vestea morţii Reginei Ana a României şi transmite condoleanţe Familiei Regale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt profund îndurerat de vestea trecerii în nefiinţă a Majestăţii Sale Regina Ana a României. Condoleanţe Casei Regale", scrie Paul Brummell pe contul său de Twitter.

Regina Ana a României a încetat din viaţă luni, la Spitalul din Morges, în Elveţia. Regina avea 92 de ani.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Conform cu tradiţia funeraliilor regale din ţara noastră, corpul neînsufleţit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi în Holul de Onoare al Castelului Peleş, iar apoi pentru o zi în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

Înmormântarea va avea loc la Curtea de Argeş, în Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală.

Avocatul Casei regale, Adrian Vasiliu, a anunţat că Regina Ana va fi înmormântată cel mai probabil în 13 august.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.