Vicepreşedintele USR Vlad Alexandrescu, unul dintre cei doi candidaţi la şefia partidului la congresul de la Poiana Braşov, a făcut un apel la unitate către membrii formaţiunii, astfel încât USR să poată impune în ţară ”principiile adevărate ale democraţiei şi statului de drept”, el explicând că România a fost o ţară ”îngenuncheată şi violată”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă cer tuturor să nu plecăm acasă, să rămânem în USR şi să facem (…) opoziţie în România şi să aducem în România principiile adevărate ale democraţiei şi ale statului de drept, ale respectului reciproc. Vă cer să nu devenim ca ceilalţi, avem înţelepciunea ca acum, în ceasul al 12-lea să fim uniţi, să fim înţelepţi şi să ne dăm toate instrumentele prin care putem duce mai departe votul celor 700.000 de cetăţeni care ne-au trimis în Parlament ca să-I reprezentăm şi să nu-I mai înşelăm încă o dată”, a declarat Vlad Alexandrescu.

El a ţinut să-i mulţumească lui Nicuşor Dan pentru că a făcut posibilă construcţia politică numită USR.

”Este omul care a luptat timp de zece ani în Bucureşti pentru ca patrimoniul istoric al oraşului să nu fie călcat în picioare, pentru ca administraţia publică să fie mai transparentă”.

”Nu există două Românii, nu există o Românie săracă şi o Românie bogată. Există o singură Românie care a fost îngenuncheată, care a fost violată, care este umilită, care este aruncată la periferia Uniunii Europene, căreia i se promit compensaţii halucinante, halucinogene, căreia i se vorbeşte despre trecutul ei mioritic, mistic, dacic”, le-a explicat Alexandrescu delegaţilor la congres.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.