Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării regionale, şi-a depus luni demisia din Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Paul Stănescu: Nu mă agăţ de scaun, intrarea mea în Guvern a fost la insistenţele PSD
CITEȘTE ȘI Paul Stănescu: Nu mă agăţ de scaun, intrarea mea în Guvern a fost la insistenţele PSD

„În contextul evenimentelor din ultima vreme de pe scena politică, vă aduc la cunoştinţă că astăzi, 26 noiembrie, mi-am depus cererea de demisie din funcţia de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice. Aceasta a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 16495/26.11.2018", precizează Stănescu.

El reia afirmaţiile conform cărora este "un om de onoare, responsabil şi implicat" şi nu a urmărit niciun interes personal şi nu s-a agăţat niciodată de vreun scaun.

"Referitor la mandatul meu de ministru, vreau să spun că l-am acceptat cu greu, la insistenţele conducerii partidului, dar, atât timp cât am ocupat această funcţie, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a-mi exercita atribuţiile la minister cu responsabilitate şi implicare, în aşa fel încât nimeni să nu aibă ce să-mi reproşeze!", mai afirmă el.

Demisia lui Stănescu este anunţată după şedinţa conducerii PSD şi după ce premierul Viorica Dăncilă a declarat că acesta refuză să-şi prezinte demisia.

Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să semneze revocarea din funcţie a lui Stănescu ţi a ministrului Transporturilor Lucian Şova, iar o decizie a sa privind remanierea este aşteptată după 1 decembrie. La acest moment, ambii miniştri sunt demisionari.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.