Grupul USR din Senat îl cheamă pe Marcel Ciolacu la „Ora Prim-ministrului”, în ziua de 4 martie, pentru a da explicaţii despre cum a ajuns România pe primul loc la inflaţie în UE, iar ritmul de creştere economică s-a prăbuşit. De asemenea, USR îi cere liderului PSD să explice deficitul bugetar uriaş şi rata alarmantă cu care România se împrumută pentru a face faţă cheltuielilor curente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Solicitarea USR a fost depusă, vineri, la Biroul permanent al Senatului şi o decizie va fi luată luni de către liderii partidelor politice, mai spune comunicatul de presă al formaţiunii conduse de Cătălin Drulă.
 
„Propaganda nu poate învinge cifrele. Singura stabilitate pe care o livrează Guvernul PSD-PNL pentru români sunt stabilitatea creşterii preţurilor din coşul zilnic, stabilitatea ritmului înalt la care se împrumută Guvernul pentru cheltuieli curente, stabilitatea scăderii ritmului de creştere economică, stabilitatea neîndeplinirii jaloanelor PNRR. Marcel Ciolacu trebuie să vină să explice românilor ce măsuri ia pentru a opri acest dezastru economic”, a explicat liderul senatorilor USR Radu Mihail.
 
Partidul Unic PSD-PNL a dus România pe locul 1 la inflaţie în Europa, cu o rată anuală de 7,3%, dublă faţă de media Uniunii Europene de 3,1%. Este un dezastru economic, mai indică sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.