Preşedintele USR Galaţi Gheorghe Ştefănache a anunţat că Biroul Judeţean al organizaţiei a luat act de declaraţiile publice primarului comunei Smârdan Silviu Zinica, ales la scrutinul din 27 septembrie 2020 pe listele USR-PLUS, privind candidatura sa la viitoarele alegeri locale din partea PSD. Este analizată juridic posibila incompatibilitate a lui Silviu Zinica între funcţia administrativă pe care o ocupă în prezent şi calitatea de candidat din partea PSD la functia de primar al comunei Smârdan, a mai precizat liderul filialei USR Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Noi, USR Galaţi, împreuna cu forurile naţionale ale partidului, analizăm din punct de vedere juridic o posibilă stare de incompatibilitate a domnului Zinica Silviu între funcţia administrativă pe care o ocupă în prezent şi calitatea de candidat din partea PSD la funcţia de primar al comunei Smârdan”, arată comunicatul de presă al USR Galaţi.

Gheorghe Ştefănache mai spune că „USR, prin filiala USR Galaţi, ramane  consecvent principiilor pe care a fost construit şi îi asigură pe gălăţeni că nu  va susţine sau legitima niciodată membri sau acţiuni care presupun asocierea  electorală cu PSD”.

Silviu Zinica a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că va candida la alegerile de anul acesta pentru un al doilea mandat de primar al comunei Smârdan din partea PSD.

„Punct şi de la capăt. Am anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe organizate la sediul PSD Galati alături de preşedintele filiale judeţene, domnul europarlamentar Dan Nica, şi de preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, domnul Costel Fotea, că voi candida la următoarele alegeri pentru funcţia de primar al comunei Smârdan din partea Partidului Social Democrat”, a scris Dinică, vineri pe Facebook.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.