Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost confirmat cu COVID-19, au precizat surse politice pentru News.ro. Membrii Cabinetului condus de Nicolae Ciucă s-au testat PCR înainte de deplasarea la Chişinău, unde vineri are loc şedinţa comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova. Ministrul Transporturilor şi-a anulat tot programul şi a intrat în izolare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”După o perioadă intensă cu o uşoară stare de disconfort, pe care am pus-o iniţial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt Covid pozitiv. Sunt vaccinat şi m-am protejat în mod constant. Omicron are însă propriul "algoritm". Simptomele sunt suportabile şi aştept reîntoarcerea printre colegi”, a scris pe Facebook, Sorin Grideanu.

Vicepremierul îşi exprimă regretul că nu poate participa la şedinţa comună de Guvern de la Chişinău.

”De altfel, regret că nu am participat la Şedinţa comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova! Ratez întâlnirea cu omologul meu Andrei Spînu de la Chişinău şi semnarea a două Acorduri Inter-guvernamentale importante pentru infrastructura transfrontalieră a ambelor state. Să ne revedem sănătoşi curând”, a mai scris vicepremierul. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Recent, şi miniştrii Vasile Dîncu şi Virgil Popescu s-au infectat cu noul coronavirus, intrând în izolare. 

O şedinţă comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova va avea loc, vineri, la Chişinău.

Premierul Nicolae Ciucă, însoţit de o serie de miniştri din Guvern, s-a deplasat la Chişinău pentru prima şedinţă comună a Guvernelor celor două state. Prim-ministrul va avea convorbiri cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu premierul Natalia Gavriliţa şi cu Igor Grosu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.