Premierul Marcel Ciolacu va avea, vineri de la ora 15.00, la Palatul Victoria, consultări cu reprezentanţii transportatorilor şi fermierilor. Prefectul Capitalei a fost să discute cu protestatarii şi le-a transmis despre această invitaţia e prim-ministrul la Guvern, pentru a discuta despre doleanţele şi revendicările acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - „Împreună cu domnul consilier de stat avem mandat de la domnul prim-ministru al României Marcel Ciolacu vă cerem să alegeţi o delegaţie de şase persoane, trei agricultori, trei transportatori, care să meargă la ora 15.00 la o întâlnire cu domnul premier Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, pentru că a vă prezenta doleanţele dumneavoastră şi pentru a identifica soluţiile cât mai grabnic posibil. De la cel mai înalt nivel al Guvernului României există disponibilitate de dialog. Vrem să luăm toate aceste revendicări, să le analizăm şi să găsim împreună cele mai bune soluţii. Încă o dată reiterez invitaţia la dialog. Deschidere mai mare decât premierul României care vă invită la dialog, eu cred că am demonstrat buna credinţă”, a afirmat Rareş Hopincă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Întâlnirea de vineri continuă dialogul început în cursul zilei de ieri de reprezentanţi ai Cancelariei Prim-Ministrului şi cei ai transportatorilor, în care au fost analizate problemele semnalate în domeniul transporturilor şi soluţiile aplicabile de răspuns, mai arată comunicatul de presă al Guvernului. 
 
Zeci de camioane, autovehicule ale unor firme de transport, dar şi utilaje agricole participă, vineri, pentru a treia zi consecutiv, la un protest care are loc pe şoseaua de centură a Capitalei, dar şi în mai multe judeţe. Surse din rândul organizaţiilor patronale ale transportatorilor au declarat pentru News.ro că săptămâna viitoare vor să solicite autorizarea unui protest în Piaţa Victoriei. Şi reprezentanţii fermierilor vor să protesteze cu utilaje agricole, în Piaţa Victoriei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.