Moţiunea cu care Ludovic Orban candidează pentru a obţine un nou mandat pentru şefia PNL a fost aprobată, miercuri, de filialele PNL Sector 3 şi Sector 5. "Obligaţia conducerii PNL trebuie să rămână sprijinul acordat proiectelor comunităţilor locale, pentru că, la guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci, nu după ceea ce promiţi. Ludovic Orban, ca preşedinte al PNL, va rămâne implicat pentru ca toate aceste proiecte să fie realizate", a afirmat liderul PNL Sector 3, Antonel Tănase. PNL Sector 1 a aprobat atât moţiunea lui Orban, cât şi pe cea a lui Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - PNL Sector 1 a aprobat miercuri seară moţiunile ambilor candidaţi la şefia PNL, Ludovic Orban şi Florin Cîţu, fiind înregistrate 44 de voturi ”pentru” şi cinci ”împotrivă”.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Miercuri, PNL Sector 3 a aprobat moţiunea lui Ludovic Orban cu 45 de voturi "pentru", în timp ce moţiunea premierului Florin Cîţu a primit 5 voturi.
 
"Filiala PNL Sector 3 a decis miercuri, 15 septembrie 2021, să îl susţină oficial pe actualul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, pentru un nou mandat la conducerea PNL. Moţiunea "Forţa Dreptei", cu care candidează Ludovic Orban la preşedinţia Partidului Naţional Liberal, a obţinut 45 de voturi “pentru”, 3 voturi “împotrivă” şi 2 abţineri în cadrul şedinţei de miercuri a Comitetului Director al filialei PNL Sector 3, în timp ce moţiunea lui Florin Cîţu, "România Liberală", a primit 5 voturi “pentru”, 33 de voturi “împotrivă” şi 12 abţineri", se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Sector 3.
 
"Ludovic Orban a ales să candideze din nou la conducerea Partidului Naţional Liberal pentru că are capacitatea, energia, forţa, priceperea şi dăruirea pentru a duce, în continuare, PNL spre noi victorii politice în interesul României. Filiala PNL Sector 3 îl susţine total pe Ludovic Orban în lupta sa pentru modernizarea şi progresul României. În acest sens, moţiunea ‘Forţa Dreptei’ depusă de Ludovic Orban pentru viitorul Partidului Naţional Liberal a fost votată, astăzi, cu o majoritate zdrobitoare în Comitetul Director al filialei PNL Sector 3. Mult succes, Ludovic Orban!", a declarat preşedintele PNL Sector 3, deputatul Antonel Tănase, citat în comunicat.
 
El a menţionat că "pentru Ludovic Orban bătălia pentru funcţia de preşedinte al PNL nu este personală, ci este o luptă pentru principii şi valori şi pentru a menţine Partidul Naţional Liberal aşa cum a fost din 1875, un partid care s-a identificat cu toate marile realizări ale ţării noastre în istoria modernă".
 
"Partidul Naţional Liberal trebuie să fie coloana vertebrală a României şi principala forţă politică pentru a dezvolta ţara, având un singur obiectiv: buna guvernare pentru români. Obligaţia conducerii PNL trebuie să rămână sprijinul acordat proiectelor comunităţilor locale, pentru că, la guvernare, oamenii te judecă după ceea ce faci, nu după ceea ce promiţi. Ludovic Orban, ca preşedinte al PNL, va rămâne implicat pentru ca toate aceste proiecte să fie realizate, pentru a ne prezenta în 2024 în faţa electoratului cu angajamentele îndeplinite, va fi alături de toate organizaţiile oricând vor avea nevoie, în prima linie a bătăliei politice, în toate campaniile pe care le vom derula în următorii 4 ani", a susţinut Antonel Tănase.
 
Totodată, PNL Sector 3 consideră că Ludovic Orban este "un garant al unităţii Partidului Naţional Liberal pentru că a demonstrat, de-a lungul întregii sale cariere politice, că, pentru el, unitatea PNL a fost fundamentală şi baza oricărui succes pe care l-a avut partidul".
 
De asemenea, PNL Sector 5 a aprobat moţiunea lui Orban cu 35 de voturi "pentru". În această filială, moţiunea lui Florin Cîţu a obţinut 3 voturi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.