Premierul Marcel Ciolacu afirmă, joi seară, că fondurile europene nu trebuie pierdute pentru că este ”ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt foarte multe provocări. Cred că un astfel de mandat de mult timp nu a preluat un prim-ministru”, a afirmat, joi seară, Marcel Ciolacu, la România TV, vorbind despre începuturile mandatului său.

Premierul a făcut referire la fondurile europene.

”Este ultimul tren al României pentru a se dezvolta, de a adera la OCDE. Sunt lucruri mai importante decât Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, PSD, PNL”, a mai declarat premierul.

Ciolacu a afirmat că PSD nu este dispus ”să plătească nota de plată la ce au mâncat alţii”. 

”Nici nu pot să accept ca PSD să plătească nota de plată la ce au mâncat alţii, la ce au furat alţii în pademie. Era o guvernare câteodată iresponsabilă de jucători la bursă care au îndatorat această ţară cu peste 200 de miliarde (...) Să nu luăm nicio măsură şi să lăsăm România fără fonduri europene. Este ultimul tren de dezvoltare a României în interiorul UE având securitatea României asigurată de apartenenţa la NATO”, a mai declarat declarat premierul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.