Fostul ministru al Finanţelor şi al Fondurilor Europene Eugen Teodorovici s-a aflat joi la DNA, el declarând la ieşirea din sediul instituţiei că a vrut să asculte înregistrările unor discuţii cu politicieni cu funcţii înalte, înregistrări aflate într-un dosar din 2013, care a fost clasat. El nu a putut preciza despre ce dosar este vorba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Ulterior,ministrul a postat pe Facebook o înregistrare făcută în maşină, în care explică din nou circumstanţele prezenţei sale la DNA, dar formulează şi un avertisment.

 

”Pentru cei care îmi vor altceva decât binele, le doresc şi eu acelaşi lucru şi eventual să nu-şi mai piardă timpul încercând să afle despre mine, că nu au ce, dar să nu uite că am ce spune”, a afirmat Eugen Teodorovici.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Fostul ministru a precizat că a fost notificat că dosarul, deschis în 2013, a fost clasat, fără a oferi detalii în legătură cu obiectul acestui dosar.

Teodorovici a afirmat că el a solicitat accesul la dosar, pentru a asculta înregistrări ale unor discuţii.

”Am făcut o solicitare legală să văd ce anume a fost în dosar”, a afirmat el.

”Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu unii politicieni de la acea vreme, din toate partidele, politicieni aflaţi în funcţii foarte înalte”, a explicat fostul ministru al Finanţelor.

Eugen Teodorovici a stat mai puţin de o oră la DNA şi afirmă că doar a ascultat câteva convorbiri.

Teodorovici a ţinut să precizeze că dosarul nu are nicio legătură cu lumea politică.

În 2013, din poziţia de ministru al Fondurilor Europene, Teodorovici anunţa că DNA a fost sesizată de Guvern în legătură cu firme implicate în circuitul fondurilor europene alocate prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competititvităţii Economice, 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.