Dorin-Sandu Voicu a fost numit, luni, prin decizia premierului Sorin Grindeanu, preşedinte cu rang de secretar de stat al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. Voicu a fost, timp de 20 de ani, şeful structurii teritoriale a Administraţiei din judeţul Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dorin-Sandu Voicu a ocupat, între 1995 şi 2015, funcţia de şef al structurii din Teleorman a Administraţiei Rezervelor de Stat, iar o vreme a fost director- general interimar la Apele Române.

Tot prin decizie a lui Sorin Grindeanu, şefia Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale a fost preluată de către Aurel Gheorghe, care a mai condus ANRM până în 2015.

În funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului a fost numită Gabriela-Maria Podaşcă (32 de ani). Ea a fost consilierul personal al lui Victor Ponta în 2008-2009, perioada în care acesta ocupa funcţia de ministru pentru Relaţia cu Parlamentului. În 2009-2012 a fost consilier în cadrul grupului parlamentar al PSD. În 2012 a fost aleasă deputat, dar la alegerile din 11 decembrie 2016 nu a reuşit să obţină un nou mandat.

La Ministerul Afacerilor Interne a fost numit secretar de stat Mihai-Dan Chirică, care până acum a activat în MAI la Direcţia Audit Public Intern. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.