Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a transmis marţi că salută declaraţia Departamentului de Stat al SUA, despre care a spus că exprimă poziţia unui aliat al României pentru care valorile fundamentale care garantează coeziunea internă şi dezvoltarea nu pot fi relativizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut declaraţia partenerului strategic al României în faţa unor derapaje grave comise de politicieni din coaliţia de guvernare PSD-ALDE, politicieni care desconsideră deopotrivă angajamentele ţării, propriile angajamente de campanie, precum şi aşteptările cetăţenilor români. Slăbirea luptei anticorupţie şi destructurarea instituţiilor nu au cum să fie vreodată în interesul cetăţenilor români”, a transmis Raluca Turcan, potrivit unui comunicat de presă al PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL afirmă că declaraţia Departamentului de Stat al SUA exprimă poziţia unui aliat al României pentru care valorile fundamentale care garantează coeziunea internă şi dezvoltarea nu pot fi relativizate.

“<<Cetăţenii sunt egali în fata legii>> rămâne un paragraf înscris în Constituţia României pe care liderii PSD şi ALDE îl încalcă zilnic de la preluarea puterii prin frauda de încredere comisă la alegerile de anul trecut. Premeditarea şi gravitatea faptelor lor sunt vizibile pentru orice om de bună- credinţă”, a mai spus Turcan.

Departamentul de Stat al SUA a transmis luni seară un comunicat prin care îşi exprimă îngrijorarea faţă de faptul că Parlamentul României ia în calcul o legislaţie care ar putea submina lupta anticorupţie şi ar putea afecta independenţa sistemului judiciar şi cere Parlamentului să respingă propunerile care slăbesc statul de drept.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.