Prim-ministrul Mihai Tudose i-a ironizat joi pe liberali în cadrul dezbaterilor asupra moţiunii de cenzură, remarcând faptul că textul acesteia a fost citit de o ”colegă mai nouă”, ceea ce, în opinia şefului Guvernului, echivalează cu faptul că liberalii nu îşi asumă demersul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apreciez în primul rând gestul colegilor de la PNL de a lăsa o colegă mai nouă să citească textul, neasumându-şi practic conţinutul. O moţiune de cenzură reprezintă un drept constituţional şi un exerciţiu cât se poate de democratic. Din păcate dvs aţi transformat acest drept legitim într-o oportunitate de a fi populişti, demagogi, de a face un spectacol bazat pe un scenariu total rupt de realitate”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Textul moţiunii de cenzură a fost citit în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului de către senatoarea USR Nicoleta Dinu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.