Eugen Tomac a afirmat că moţiunea de cenzură nu va trece şi că, în vreme ce toată Europa se concentrează pe măsuri de combatere a crizei generate de pandemia de coronavirus, în România stăm şi discutăm despre moţiunea de cenzură a PSD. Liderul PMP a adăugat că noua conducere a PSD s-a discretitat imediat după ce a fost aleasă pentru că a pus din nou partidul deasupra românilor şi a ţării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Moţiunea nu trece! În timp ce toată Europa se concentrează pe măsuri de combatere a crizei generate de coronavirus, cu efectele asociate, în România discutăm de moţiunea de cenzură a PSD”, a scris Eugen Tomac luni pe Facebook. 
 
Europarlamentarul a adăugat că România e pe marginea prăpastiei, iar „PSD se pregăteşte să îi dea un brânci fatal. 
 
„Ţara noastră se află pe marginea prăpastiei (atât economic, cât şi din perspectiva crizei sanitare), iar PSD se pregăteşte să-i dea un brânci fatal. Să depui moţiune de cenzură într-o situaţie de urgenţă este un act iresponsabil şi cinic. Doar Ciolacu şi ai lui sunt capabili, din raţiuni electorale mărunte, să îşi imagineze că există opţiunea de a suprapune o criză politică peste cea sanitară, economică, socială”, a completat Tomac.
 
El a mai spus că „noua conducere a PSD s-a discreditat imediat cum a fost aleasă, alegând să pună partidul deasupra românilor şi deasupra ţării”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.