Fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a ciocnit un pahar de şampanie, marţi, la plecarea din minister, şi a declarat că există o diferenţă de abordare şi de clasă între el şi noul ministru, Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, miniştrii Cabinetului Orban au depus jurământul în faţa lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban.

Marţi, miniştrii din noul cabinet îşi preiau portofoliile. Teodorovici a predat azi mandatul noului ministru al Finanţelor, Florin Cîţu, şi a ciocnit un pahar de şampanie cu cei prezenţi.

El a fost întrebat dacă îi lasă o amintire succesorului său.

”Prezenta mea în acest birou va fi simţită cu siguranţă. (...) Dacă veţi compara declaraţiile făcute de mine şi de colegul Cîţu, veţi constata o diferenţă în abordare, de stil, de clasă, de rasă. Nu, de clasă”, a spus fostul ministru.

Teodorovici a fost numit ministru al Finanţelor în ianuarie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.