Primarul general Nicuşor Dan este favorit în cursa pentru Primăria Capitalei, cu 46,1% din opţiuni, urmat de Cristian Popescu-Piedone, cu 41,1% şi de Cătălin Cîrstoiu - 10,1%, conform unui sondaj Verifield realizat la comanda actualului edil. Alianţa PSD-PNL este pe primul loc în intenţiile de vot pentru CGMB, cu 37,1%, urmată de Alianţa Dreapta Unită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La întrebarea ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale şi ar candida următorii, dvs pe cine aţi vota drept Primarul General al Municipiului Bucureşti”: 46,1% l-au indicat pe Nicuşor Dan, 41,1% pe Cristian Popescu Piedone, 10,1% pe Cătălin Cîrstoiu, 2,3% pe candidatul AUR Mihai Enache. Procentele sunt raportate la cei care au menţionat că merg la vot, reprezentând  68,6% din eşantion.

La votul pentru CGMB, Alianţa PSD-PNL are 37,1% din opţiuni, urmată de Alianţa Dreapta Unită - 28,4%, AUR - 8,9%, PUSL- 8,6%, REPER - 5,7%, S.O.S. (partidul Dianei Şoşoacă) - 4,2%.

Sondajul a fosat realizat la comanda lui Nicuşor Dan, în perioada 10 - 17 aprilie, pe un eşantion de 1.800 de subiecţi, reprezentativ pe variabilele socio-demografice. Datele au fost culese telefonic,prin intermediul chestionarului. Eroarea maximă admisă a datelor este de +/-2,31% la un grad de încredere de 95%. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.